Aankomend weekend (zaterdag 22 en zondag 23 juni) speelt het Nederlands Heren VII Team zijn tweede en laatste toernooi in Brussel voor het Europees Kampioenschap (divisie A). Nederland eindigde tijdens het eerste toernooi in Israël op een derde plaats, achter Polen en België.

 

Nederland is nu geplaatst in de pool met Litouwen, Polen, Cyprus, Israël en Tsjechië. De eerste vier tegenstanders staan op het programma voor zaterdag. De wedstrijd tegen Tsjechië zal op zondagochtend gespeeld worden. Vervolgens zal het resultaat uitmaken wie de tegenstander wordt in de halve finales.

Een mooi groot toernooi waar, onze Nederlandse mannen weer gaan schitteren, en zo dichtbij huis. Daar moet je toch bij zijn?! Het Koning Boudewijn Stadion in Brussel is makkelijk bereikbaar en niet echt ver weg.

Zorg met ons allen voor een Oranjelegioen op de tribune om onze jongens aan te moedigen en te ondersteunen!

Het toernooi begint om 10.00 uur op beide dagen. Nederland speelt zaterdag haar 1e wedstrijd om 11.06uur tegen Litouwen. Vervolgens 14.32 uur tegen Polen en om 17.14 uur tegen Cyprus. Zondagochtend de laatste poulewedstrijd om 10.22 uur tegen Tsjechië. Daarna de rondes om de finaleplaatsen.

Nederland kan hier semi-live worden gevolgd. De wedstrijden worden volgens de organisatie vertoond nadat deze zijn afgelopen.

Meer informatie over het toernooi vindt u op de FIRA-website.

via Nederlandse heren VII naar Brussel.

Advertentie