Zaterdagavond 25 mei organiseerden de Pink Panthers een liefdadigheidsactie voor de Stichting Kinderen Kankervrij onder de naam “Dansen voor Kika”. De stichting KiKa heeft onder andere als doelstelling de genezingskans van jonge kankerpatiëntjes te verhogen, een pracht doel waar de leden en donateurs van de Panthers graag hun steentje aan bij dragen. De avond was een daverend succes, veel leden en donateurs waren aanwezig en stonden op de dansvloer en bij de bar even stil bij Kika.

De entreeprijs voor dit dansevent (één steen per persoon), een deel van de baromzet en de opbrengst van de loterij kwam ten goede aan Kika. Stond de teller aan het begin van de avond op nul Euro, aan het eind van de avond kon het mooie bedrag van € 2.750,- op de cheque geschreven worden.

Dit fantastische bedrag kon door de leden bijeen gebracht worden door de steun van vele sponsoren, bedrijven mensen van de club die belangenloos hebben meegewerkt aan dit feest. De muziek en lichtshow werd op deze avond verzorgd door Ernst ter Hoeve en de muziek door Paul van Liempt en Jip van Asperen van Groove Entertainment. De entreekaarten voor deze avond zijn speciaal ontworpen en gedrukt door “Full Package Designers”. Tot slot gaat een speciale dank uit naar alle bedrijven die hun medewerking hebben verleend aan de loterij: de Mol Drankenspecialist – het Wapen van Rijsenburg – Grand-Café Brocante – Villa Zuid-Oost – het Panterhuis – De Viszaak Driebergen – Golf Hoenderdaal – Tattoo LeftHand Driebergen – Van Top tot Teen kleding – Down Under te Nieuwegein – Showprint Driebergen.

Op de foto een aantal jeugdleden van de Panthers, allemaal trots op de cheque.

Advertentie