Zondag 26 mei komen meisjes in de leeftijd van 14-18 jaar uit heel Nederland naar de Utrechtse Rugby Club om Sevens Rugbywedstrijden te spelen. Ook jij kunt hier bij zijn!

Kelly Harsman op weg naar de tryline omweer te scoren.

RugbyclubRugby Sevens is de snelle, atletische variant van rugby waarbij je met 7 tegen 7 wedstrijden speelt. Deze vorm wordt alleen in toernooien gespeeld. Het Nederlands Dames Sevens Team behoort op dit moment tot de Top 10 van de wereld en met deze klassering maakt het team kans op een plaats in de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016.

Tot nu toe vist het Nationale Sevens Team uit een kleine vijver van rugbydames. Daarom is URC net zoals rugbyclubs in het hele land, bezig met het oprichten van een meisjesteam. Meer talenten kun zo opgeleid worden waarmee de kans op Olympisch succes vergroot wordt. Bij URC speelt al een aantal jeugdige talenten, maar met nog een paar meiden erbij lukt het om mee te gaan draaien in de landelijke competitie. Ben jij stoer, slim, sterk, snel en kan je tegen een stootje?Meld je dan nu aan om deel te nemen en sevens rugby te proberen op 26 mei a.s. bij URC.

Utrechtse Rugby Club
Sportpark Rijnvliet 5
3545 ea Utrecht
w: http://www.utrechtrugby.nl
e: urc@tte.nl

via Utrechtse Rrugby Club zoekt meisjes met rugbytalent | Sport | Stadsblad Utrecht | dé Weekkrant.

Advertentie