Op 24 en 27 april zal de “Onder 17” Nationale Selecties van Nederland, Spanje, Tsjechië en Zwitserland strijden om het officieuze Europees Kampioenschap tijdens het Crossborder Toernooi Onder 17 in Den Haag.

Dit toernooi wordt georganiseerd door de Rugby Academy Zuid West onder auspiciën van de Nederlandse Rugby Bond. Na twee eerdere edities in Spanje en Portugal zal het deze keer plaatsvinden in Nederland bij de Haagsche Rugby Club.

U zult tijdens dit toernooi getuige zijn van de imposante vooruitgang van het Nederlandse rugby, waarbij de positieve invloed van de Rugby Academy van grote betekenis is. Het Nederland Onder 17 team is met een imposante voorbereiding bezig en is vastbesloten dit toernooi in eigen land te winnen

De ambitie is er en die willen we jullie laten proeven……en ruiken.

Programma:
24 april
18.00 uur k.o. Spanje – Zwitserland
19.30 uur k.o. Nederland – Tsjechië

27 april
13.30 uur k.o. semi finale
15.00 uur k.o. finale

Steun het Nederlandse Onder 17 Team en kom kijken.

Advertentie