Ingezonden door Mieke Doll:

Nieuwe voorzitter Castricumse Rugby Club


Na een periode van vier jaar voorzitterschap van de Castricumse Rugby Club, heeft Niek Valk, tijdens de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 9 November,  de voorzittershamer overgedragen aan Graham Shepley. Valk kon, naar eigen zeggen, zijn functie als voorzitter niet meer naar behoren uitvoeren. Zijn drukke werkzaamheden en het voorzitterschap waren niet langer te verenigen. De Castricumse Rugby Club heeft een uitstekende opvolger gevonden in Graham Shepley. Shepley is twintig jaar als (jeugd) speler actief geweest bij de Duinranders, tot een blessure hem van het veld hield. Door zijn verhuizing naar Katwijk in 2002, verwaterde het contact enigszins, echter oude liefde roest niet. Terug in Castricum werd Shepley benaderd voor een bestuursfunctie, welke hij na wat aandringen aannam. Nu is het tijd voor de volgende fase, het voorzitterschap van zijn geliefde rugbyclub. Valk blijft op verzoek van Shepley nog enige tijd een lid van het bestuur van CasRC.De Castricumse Rugby Club bedankt Niek van harte voor zijn leiderschap de afgelopen vier jaar en wenst Graham  heel veel succes toe met het hanteren van de voorzittershamer.

 

Theo Schermer en Hans Gielink onderscheiden tijdens ALV 09.11.12


Het bestuur heeft gemeend om twee van haar leden te benoemen als Leden van Verdienste. Deze onderscheiding wordt gegeven aan leden die en bijzondere bijdrage leveren aan het belang van de Castricumse Rugby Club. Een illuster rijtje leden gaat hun voor. Theo Schermer,oud-speler, ooit kracht achter de jeugd divisie en bouwploeg, huidig voorzitter van de technische commissie. Hans Gielink, oud-speler, de stille kracht achter verbouwingen, de heerlijke maaltijden en culinaire avonden. Hans en Theo hebben de onderscheiding – Lid van Verdienste – meer dan verdient.

De Castricumse Rugby Club is trots op de zelfwerkzaamheid van haar leden en Theo en Hans zijn hier voorbeelden van.  Hans en Theo, van harte gefeliciteerd met deze erkenning

 

Advertentie