Nederlands team.

Gepost op: 3 augustus 2012 | Door: Wijnand

na een lekkere trainingssessie afgelopen woensdag met het Nederlands team begint het steeds dichterbij te komen.

op 18 augustus zal het Nederlandse Rugby League team het opnemen tegen de Oxford Old Boys om de dag afsluiten bij de opening van het nieuwe Sparta Sport Complex in Capelle aan den Ijsel ( Bermweg 141). het ziet er goed uit iedereen heeft er erg veel zin in en er zit veel talent in de groep die de afgelopen weken onder begeleiding van coach Jason Bruygoms de benodigde kennis op heeft gedaan. het team is een gezonde mix van jonge en oude ervaring en ook de bouw van de verschillende spelers belooft het een goede harde wedstrijd te worden.

behalve deze rugby league wedstrijd waarvan ik weet dat jullie allenmaal het liefste kijken. is de dag gevuld met sport zo word deze opening dag begonnen met een Cricket de jeugd van Sparta Cricket zal hier hun sport presenteren vanaf 9 uur daarna zal het de beurt zijn aan de rugby eerst een jeugd wedstrijd van Sparta rugby om 10 uur en dan vanaf 11 uur zal de Rotterdam Cup van start gaan dit zal tot 1630 uur duren verder zal er een Cricket wedstrijd gespeeld worden door het senioren team van Sparta Cricket, zal er ge Jeu de Boules worden door de regionale teams, zullen er Golf clinics gegeven worden dit alles zal om 1600 of 1630 afgelopen zijn dan zullen er van 1600 tot 1700 kinder activitijten zijn. om voor te bereiden op de officiele opening om 1700 uur. dan zal er een receptie zijn er zal een loterij trekking zijn en om 1900 uur zullen wij beginnen met onze rugby League wedstrijd. waarna het feesten nog even door zal gaan voor de leden van Sparta.

ik zal hier zolang mogelijk aanwezig zijn dus dit zal een geweldige kans zijn om mij te spreken en te zien spelen. en zou het dan ook erg waarderen om jullie tijdens deze dag te mogen verwelkomen of jullie langs de lijn te zien staan.

hou mijn blog en website in de gaten voor het laatste nieuws en hopelijk tot snel.

mocht u meer informatie willen over Sparta hier is hun website: http://www.rugbyclubsparta.nl/

Wijnand Wormhoudt.

via wijnandwormhoudt.com

Wijnand is de aanvoerder van het Nederlands Rugby League team in hun wedstrijd zaterdag tegen Oxford en heeft ons gevraagd wat aandacht daaraan (en aan zijn blog www.wijnandwormhoudt.com) te besteden.