Krant_toernooi

Ingezonden door Rob Koelewijn:


Na het rugbyseizoen begint traditioneel het rugby “Seven” seizoen. Rugby Seven is de snelle variant van 7 tegen 7. Voor de rugbyers van The Bassets uit Sassenheim is nu ook het 7 tegen 7 seizoen in aantocht. Dus daarvoor moet er ook getraind worden. The Bassets hadden hiervoor een klein toernooitje georganiseerd voor bevriende clubs, om alvast tegen elkaar te spelen en zo op de officiële toernooien geen flater te slaan. De Leidse studenten, DIOK uit Leiden, Te Werve uit Rijswijk en The Hookers uit Hoek van Holland kwamen naar Sassenheim om het 7 tegen 7 weer onder de knie te krijgen. Het was voor alle ploegen wel weer wennen. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door The Hookers, maar alle teams zijn nu wel klaar voor het echte werk. De voorrondes vinden volgende week op zondag 6 mei plaats bij The Bassets in Sassenheim. Het toernooi begint dan om 13.00 uur. U bent dan ook van harte welkom om deze spectaculaire tak van de rugbysport te aanschouwen. Toegang is uiteraard gratis.

Advertentie