NK Mini’s in Deventer groot succes

Op zaterdag 24 maart was het een drukte van belang op Sportpark Keizerslanden. Uit heel Nederland waren jonge rugbyers en hun begeleiders naar Deventer gekomen om te strijden voor het felbegeerde Nederlands Kampioenschap Mini’s. De mini’s van BSN wisten het Nederlands Kampioenschap op hun naam te schrijven.

In een zinderende halve finale tegen de Haagsche RC werden de mini’s van LRC Diok in een spannende finale verslagen. De Haagsche RC werd derde en RC Oemoemenoe vierde. De ‘Plate werd gewonnen door Castricumse RC, de ‘Bowl’ door de rugbyers uit Gouda en de ‘Shield’ door de Rotterdamse RC.

Rugbyclub The Pickwick Players organiseerde het NK voor de derde keer en scoorde hoge ogen bij het bezoekend publiek door een strakke organisatie. Het prachtige weer was de kers op de taart voor de 900 enthousiaste bezoekers en ze genoten volop van een geweldige rugbymiddag. Tientallen vrijwilligers van de Deventerse rugbyclub waren op allerlei fronten actief om het NK wederom tot een groot succes te maken en waren uiteindelijk bepalend voor het succes van deze dag.

Lennart van Bolderick, Bestuurslid Topsport, had de eer om samen met het Bestuur van de Deventerse Rugbyclub de prijsuitreiking te doen. De Nederlandse Rugby Bond bedankt RC The Pickwick Players voor een werkelijk fenomenale organisatie en feliciteert hierbij de winnaars van het NK en met name de Mini’s van BSN.

via rugby.nl

Advertentie