Pigs kampioen!

De Arnhemse rugbyclub The Pigs zijn kampioen van de vierde klasse regio midden geworden. In een spannende wedstrijd in de ijzige kou tegen USRS in Nieuwegein werd gewonnen met 22-15.

The Pigs hebben dit seizoen constant boven aan de ranglijst gestaan, op de voet gevolgd door de tegenstander USRS. Er moest dus gewonnen worden om het kampioenschap binnen te halen. Het ging gelijk op in de wedstrijd en pas in de laatste fase werd het verschil door The Pigs gemaakt. Christian Hendertink, Mart Kattenbelt, Jorrit Uithof en Peter de Roock hebben een try gedrukt, waarvan een conversie benut is door Jorrit Uithof. Er waren veel supporters meegekomen naar Nieuwegein. Dat zorgde voor een goede sfeer met meegebrachte spandoeken.

Nog meer geweldige actiefoto’s hieronder:

The Pigs Arnhem kampioen

The Pigs hadden dit seizoen de doelstelling te promoveren met hun eerste team. De eerste wedstrijdmogelijkheid om dit voor elkaar te krijgen hebben ze benut. De coach Jolanda Kramer verwacht dat ze komend seizoen met dit team in de middenmoot van de derde klasse. Het tweede team van The Pigs blijft nog wel spelen in de vierde klasse. Zij kunnen nog extra man gebruiken. Nieuwe leden kunnen gratis meetrainen op dinsdag en donderdag om 19:30 aan de Drielsedijk in Arnhem.

 

Kampioenen the pigs Arnhem

 

the pigs arnhem rugby