Ingezonden door Martijn van Dongen:
Regionaal Damesteam Ladybugs Kampioen!

 
Na een succesvol seizoen 2010/2011 voor de heren rugbyers van de Wild Rovers uit Doetinchem is dit seizoen het regionale Damesteam Ladybugs hard aan het werk voor een kampioenschap in de 2de klasse Zuid. De Dames uit Nijmegen, Wageningen en Doetinchem hebben zich andermaal verenigt om hun favoriete competitiesport uit te kunnen oefenen. En niet zonder succes!

Het seizoen is bijna ten einde voor de rugbydames, met nog 2 wedstrijden op het programma, kan het kampioenschap in de voorlaatste wedstrijd bezegelt worden. De LadyBugs hebben een ontzetten goed seizoen achter de rug met vele grootse overwinningen en na kampioenschap in de 2de klasse Zuid staat een landelijk kampioenschap in het vooruitzicht!

De wedstrijd LadyBugs – BRC/Ma.R.Grieten wordt aanstaande zondag 29 januari gespeeld in de rugbystad van de Achterhoek en het is ons een eer om alle belangstellenden uit te mogen nodigen in Doetinchem. Laat deze gelegenheid dus niet aan u voorbij gaan en begin met genieten van de afsluiting van deze spectaculaire zegetocht om 13:00 uur langs het rugbyveld op sportpark Zuid.

PS: De dameswedstrijd wordt gevolgd door spannende wedstrijd van de heren. Om 14:30 speelt het eerste herenteam tegen de gast RC Drachten. De promovendus speelt dan om de 4de plaats in de competitie.

Advertentie