Vf_toernooi_2011

 

Uden, Hemelvaart donderdag 2 juni

 Na het seizoen in mei organisereert Rugbyclub Octopus uit Uden het jaarlijkse gezellige en sportieve Vrienden & Familie Toernooi. Vrienden, familie en eigenlijk iedereen die wel mee wil doen is welkom, teams worden gevormd van 7 spelers (m/v/gemengd).

Dit jaar deden maar liefst 20 teams mee; Amerikanen van de vliegbasis Volkel, sponsors, vriendenteams van spelers en zelfs meerdere Dames teams. De wedstrijdjes duren 2×7 minuten op een half veld en om de concurrentie te slim af te zijn is training vooraf mogelijk. Het werd een zeer geslaagde dag met geweldig lekker weer. De kampioenen van 2011 zijn Die Bosartigen Männer van Octopusser Jos en Kris (speler van DSR-C).

De doelstelling om heren en dames enthousiast te maken voor onze mooie sport is dus wederom gelukt. Nu hopen dat er ook wat nieuwe aanwas bij Rugbyclub Octopus binnenkomt om zo een nog bredere selectie te krijgen voor de jeugd, dames en senioren. Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het grote 15’s pre season toernooi in augustus in volle gang. Meer info hierover is te vinden op www.octopustournament.nl

Advertentie