Michael_patrick

Ingezonden door Evert de Pender:

ROTTERDAMSE RUGBYCLUB MAAKT WERK VAN DAMESRUGBY

 

Rotterdam, 24 mei 2011

 

De Rotterdamse Rugby Club (RRC) gaat met ingang van aankomend seizoen het damesrugby aktief verder ontwikkelen. Al jarenlang trainen de vrouwelijk leden van de club onder wisselende – of zelfs zonder – leiding. Vorig seizoen is op zeer plezierige wijze samengewerkt met de dames en leiding uit Delft, maar vanaf juli 2011 krijgen de Rotterdamse rugby-dames een eigen trainer.

De vereniging heeft oude rot Michael Patrick bereid gevonden deze taak op zich te nemen. Michael geeft al 42 jaar rugby-training waaronder aan heel wat (mannelijke) top-teams, maar is ook vier jaar lang NRB bondscoach geweest voor het Nederlandse damesteam.

 

Michael is blij met zijn nieuwe aanstelling: "Damesrugby staat dankzij de inspanningen van de NRB momenteel goed in de belangstelling. Heel mooi dat de dames 7's nog steeds in de race zijn om zich te plaatsen voor de olympische spelen. Om aan de top mee te kunnen blijven draaien is toestroom van talent heel belangrijk voor de ontwikkeling van het Nederlandse damesrugby. Dat is uiteindelijk goed voor de club en goed voor de bond."

 

Het bestuur is verheugd met de beslissing van Michael en de aandacht die de dames bij Rotterdam gaan krijgen. De komende tijd hoopt RRC veel nieuwe leden te werven. Hou de berichten op de website van Rotterdam in de gaten, onder meer voor een eerste team-meeting met Michael Patrick.

 

Voor meer informatie:

www.rotterdamserugbyclub.nl

E-mail: info@rotterdamserugbyclub.nl

 

Foto Michael Patrick
Advertentie