Vanuit Curacao weer een aantal foto's van een 7evens toernooi tegen speler van MS The World.

Wedstrijd verslag van vorige week:

 Zondag avond speelden de u19 selectie en Wara Wara Curacao rugby club een klein toernooi in voorbereiding op het komende Rugby Sevens toernooi in Trinidad. Er werd begonnen met de wedstrijd tussen de selectie u19 van Curacao en Wara Wara curacao rugby club waar bij de basis speler Luuk Bodegraven helaas ontbrak bij de selectie. Wara Wara was vooraf favoriet met sterke en ervaren spelers maar het was de selectie die het initiatief nam. Onder de deskundige leiding van scheidsrechter Arthur Hogesteger scoorden beide teams voor rust 2 maal. Maar de selectie was veel sneller en Wara Wara in de defensie niet goed georganiseerd. na rust had coach Sanches orde op zaken gesteld en speelde Wara Wara veel beter toch scoorden beide teams nog tweemaal via snelle uitvallen via de flanken, een gelijke stand 20 – 20 dus. De tweede wedstrijd was tussen het bezoekende engels teams van cruiseschip 'the world' de spelers kwamen voornamelijk uit engeland en zuid-afrika. De ervaren spelers maakten direct na de start van de wedstrijd gebruik van een tactisch stevig spel en scoorden via de voorwaartsen die mooi uit de diepte kwamen in support 2 maal. 10 – 0 voorsprong voor de gasten. Na de rust was het vooral de selectie die op volle toeren kwam met mooie acties via Arthur randt. Snelheid zit er in de selectie genoeg, en de komende weken kan er nog gewerkt worden aan de ervaring. De indstand werd uiteindelijk 35 – 15 voor Curacao u19. Het bezoekende team was reeds moe gestreden toen het tegen Wara Wara in het veld kwam en het was vooral Wara Wara die met mooi en degelijk spel liet zien dat ze zin hebben in het rugby Sevens toernooi in Trinidad. eindstand 40 – 10 voor Wara Wara. Voor de rugby was dit toch een geslaagde ontmoeting al moet er op een bezoek van 'the world' weer een jaar gewacht worden want zij varen een rondje rond de gehele wereld en zijn voorlopig dus nog niet terug.

Ter informatie voor de geïnteresseerde welke misschien op Curacao zijn dan
international BAVARIA Rugby 7evens Curacao, Caribbean!!!! June 10 and 11th

Met groet uit Curacao
Stephan Kogelman

Rugby_1aRugby_2Rugby_2aRugby_3Rugby_3aRugby_4Rugby_4aRugby_5Rugby_6Rugby_6aRugby_7Rugby_7aRugby_8aRugby_9Rugby_10

Advertentie