KDO Rugby bezoekt interland Nederlands Rugbyteam

Rob R – 22 november 2010
KDO Rugby bij Interland

INGEZONDEN Afgelopen zaterdag, 20 november, zijn de jeugdleden van KDO Rugby door de Nederlandse Rugby bond uitgenodigd voor de interland van het Nederlands rugbyteam tegen Tsjechië.
Deze wedstrijd werd gespeeld voor de zogenaamde European Nations Cup waar ze in de eerste klasse uitkomen. De wedstrijd werd in een vol stadion gespeeld op het terrein van de Nederlandse rugbybond in Amsterdam.

Na een ruststand van 3-8 werd er helaas met 13-25 verloren. Een geflatteerde uitslag, want Nederland liet geregeld sprankelend rugby zien. Helaas werden individuele fouten genadeloos afgestraft door de Tsjechen.

De KDO rugbyers hebben hun uiterste best gedaan om Nederland naar de overwinning te schreeuwen, maar helaas heeft dat niet mogen helpen. Al met al een erg leuke ervaring om eens een wedstrijd van het Nederlands Team te mogen bezoeken en we willen hierbij iedereen hartelijk bedanken die hierbij betrokken is geweest. Op de foto ziet u de uitgenodigde jeugdspelers met het Nederlands team.

Heb je ook zin om eens te komen rugbyen, neem dan contact met ons op via rugby@kdo.nl of kijk op onze website http://www.kdo.nl