Wegen NRB en competitieleider Onno Treur scheiden

Na een dienstverband van 4½ jaar blijken de visie en ambities van de competitieleider Onno Treur en het bestuur en directie van de NRB niet meer met elkaar te verenigen. Hierop is besloten dat beide met ingang van 1 december 2010  hun eigen weg zullen vervolgen.

In de afgelopen periode heeft Onno Treur in de functie van competitieleider samen met de verenigingen, commissies, collega’s en bestuurders van de NRB de nodige resultaten bereikt en geborgd. In het oog springen met name de verbeteringen in de structuur van de competities voor Dames, Heren en de Jeugd en het optimaliseren van de seizoensplanning van de NRB. Daarnaast valt de verbetering van de relaties van de verenigingen onderling en met de NRB op en niet in de laatste plaats is de organisatie van evenementen van de competitie, die naar een beduidend hoger niveau zijn getild. De centrale drijfveer in al deze aanpassingen is de verbetering van de kwaliteit van de organisatie van het rugby met als doel om het spelplezier en de professionalisering van het rugby in Nederland te vergroten.

Naar aanleiding van de ontstane situatie zal  de NRB  een procedure starten voor de invulling van de ontstane vacature  en oriënteert Onno Treur zich op een nieuwe uitdaging.