Aad_voorzitter

Van Werkhoven nieuwe voorzitter RC The Bassets

Op de Algemene Leden Vergadering 2010 van Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim moesten de leden een nieuwe voorzitter kiezen, omdat de huidige voorzitter Maarten ter Linde na 5 jaar vrijwillig afstand deed van de voorzittershamer. Bij het stemmen klonk er een unaniem “ja”  voor Adrie van Werkhoven en werd het voorzitterschap aan hem overgedragen.

Van Werkhoven is voor The Bassets zeker geen onbekende. Daags na de oprichting van The Bassets in 1978 werd hij lid en speelde vanaf die tijd mee met de wedstrijden van The Bassets, maar een nog grotere inbreng had hij bij het ontstaan van het toen nog te realiseren 1e clubhuis van de club. Hij deed mee aan het WK paalzitten en haalde daarmee, door de vele sponsoring en donaties, veel geld op voor The Bassets, die daarmee aan de slag konden met de bouw van hun eigen onderkomen. Van Werkhoven bleef echter achter de schermen altijd actief binnen de verenging. Bij de Oude Meesters, sponsoring en vrijwilligerswerk.

 

Van paalzitter tot voorzitter.

Van Werkhoven, 58 jaar, geboren en getogen in Sassenheim is in het dagelijkse leven Hoofd Equipement Europa bij de KLM. Al 36 jaar getrouwd met Ria van de Voorn, vader van 2 zoons en opa van een kleindochter. Zijn 45 jaar arbeidsverleden, waarvan 23 jaar als leidinggevende, heeft hem op veel fronten ervaring opgeleverd, die hij nu wil delen met The Bassets. Met zijn organisatie en leidinggevende capaciteiten wil hij met The Bassets op alle vlakken omhoog kijken. Op sportief, maar zeker ook op sociaal niveau en met die 2 eikpunten zien The Bassets in hem een prima voorzitter.

 

*Ingezonden door Rob Koelewijn, sekretaris van The Bassets* 

Advertentie