De Nederlandse Rugby Bond is per direct op zoek naar een enthousiaste teammanager voor ons succesvolle Nationale Dames XV. 

Het doel van de functie is het uitvoeren van werkzaamheden t.b.v. de Dames XV, teneinde voorwaarden te scheppen waarbinnen teamleden en coach(es) op topniveau kunnen presteren.

TeammanagerOnze Dames XV spelen elk jaar op een Europees Kampioenschap. Onder leiding van de Zuid-Afrikaan Gareth Gilbert zijn de dames bezig aan een sterke serie. Dit is te zien aan de prestatie op het laatste EK waar Nederland 3e werd en draait hierdoor mee in de Europese Top. Door een verlies tegen een zeer sterk Schotland miste Nederland in 2009 deelname aan het WK. De Dames hopen door een zeer intensief trainingsprogramma hun doel om deel te kunnen nemen aan het WK in 2014 te kunnen vervullen.

Wilt u onze Dames begeleiden om hun doel om deel te nemen aan het WK 2014 te bereiken als Teammanager van de het Nederlands Dames XV.
Klik hier voor een korte functieomschrijving.

Wilt u meer informatie over deze vacature, een uitgebreide functieomschrijving ontvangen of meer informatie over het Nederlands Dames XV neem dan contact op met Krijn de Schutter, Manager Rugby Technische Zaken; krijndeschutter@rugby.nl Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 020-4808106