Voor enthousiaste dames die nog niet (of al wel !) bekend zijn met deze sport, wordt op zaterdag 29 mei van 15.00 tot 17.00 uur een Damesrugby Introductiedag georganiseerd. Deze dag zal bestaan uit verschillende clinics en trainingen onder leiding van Gareth Gilbert, Nationaal Dames Coach en Hoofdcoach van Rugby Club ’t Gooi. Iedereen vanaf 17 jaar is van harte welkom.

Rugby Club 't Gooi start een dames rugbyteam

 

De dag zal worden afgesloten met een gezellig samenzijn in één van de mooiste clubhuizen van Nederland om elkaar ook naast het rugbyveld beter te leren kennen. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Rugby staat nog vaak bekend als mannensport terwijl het onder dames steeds populairder wordt. Sterker, het Nederlands Damesteam speelt mee in de Europese top en ook de damescompetitie in Nederland is hard groeiende. Het leuke is dat rugby een sport is voor iedereen, dus zowel voor groot, klein, sterk, dun en snel.
Rugby Club ’t Gooi (anno 1933) heeft zijn naam nog eens op de kaart gezet door, naast een lange traditie, in 2009 met het 1e team landskampioen te worden en met het 2e team de bekercompetitie te winnen. De club heeft meer dan 300 leden en staat voor:
• Respect voor het spel, de tegenstander, de medespeler, de scheidsrechter, etc.
• Discipline tijdens en na het spel
• Teamwork brengt succes, er zijn geen sterspelers
• Sportmanship o.a. waardig zijn bij winst en verlies
• Plezier

Voor meer informatie, kijk op onze website of neem contact op met Yoka Verhoeven op yoka.verhoeven@kpnplanet.nl.

 

Advertentie