Waregem: Demonstratie rugby

Demonstratie rugby

  • donderdag 15 april 2010, 15u41
  • Auteur: Jan Decock
Demonstratie rugby

WAREGEM – De Waregemse rugbyvereniging die september vorig jaar werd opgericht heeft er een eerste succesrijke campagne op zitten. De club nodigt iedereen uit om te komen kijken naar de demonstratiewedstrijd van zondag 18 april die om 13.30 uur start op de terreinen van Racing Waregem,gelegen aan de Mirakelstraat in de wijk Nieuwenhove.

Woordvoerder Fabrice Dezwarte: ‘Wij mogen een veertigtal minuten spelen. Het publiek krijgt te zien hoe wij ons wisten te handhaven in de competitie. Voor deze demonstratiewedstrijd is het tot 14 uur gratis toegang. De supporters van Racing zullen die kunnen bekijken in afwachting van de thuiswedstrijd tegen Sint-Niklaas die om 15 uur wordt afgetrapt.

Voor ons is het in elk geval een spannende afsluiter van het seizoen. Meteen maken wij van de gelegenheid gebruik om onze sponsors te bedanken voor hun financiële en materiële steun. En wij voeren natuurlijk ook graag op die manier promotie voor onze sporttak.’

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s