Geweldige start van het nieuwe jaar.

ARC laat Amstelveen horen hoe Rugby-ers feestvieren.

ARC, dat zijn wij met z’n allen”

We zijn de drempel weer over. De jaarwisseling is achter de rug en we zijn het jaar ARC-waardig begonnen: Met een rugby-wedstrijd en een feest.

Op het hoofdveld speelden Senioren samen met Jeugd (Oud en Nieuw) en langs het veld, onder de tent waren er voor de toeschouwers warme dranken, met en zonder alcohol.

In het clubhuis bergen oliebollen, een spontaan geschenk van één van de senioren. Bedankt !

Na de wedstrijd kon in het Clubhuis de receptie beginnen. Met een glas Prosecco voor iedereen en plenty borrelhappen (bestuur, bedankt !), kon Gerard Witteman, voorzitter ARC, iedereen in het nieuwe jaar welkom heten en namens de club alle ARC-ers een geweldig 2010 toewensen.

Het clubhuis was overvol. Gelukkig was de tent buiten rondom dicht gemaakt en stond daar een heater, zodat extra vierkante meters beschikbaar waren. Op een flatscreen boven de bar waren foto’s te zien van ARC in 2009 en ook nog wel van daarvoor.

Met een grote ploeg mensen achter de bar en in de keuken was het mogelijk iedereen van hapjes, drankjes en later op de avond zelfs van een maaltijd te voorzien.

Toen was het tijd voor Jeugdvoorzitter Nick Gale om achter de piano plaats te nemen en met de teksten uit het ARC Songbook, geprojecteerd op het grote scherm, bleek het mogelijk om heel Amstelveen te laten horen dat ARC het nieuwe jaar met enthousiasme was begonnen.

Senioren, Jeugd, Wanderers en Lowlanders, maar ook partners, kinderen en ouders van spelers zongen uit volle borst. Zo werd onderstreept: “ARC, dat zijn wij met z’n allen”.

Zoals gebruikelijk voor rugby-ers werd de avond niet voor middernacht beëindigd.

Ik bedank alle mensen die hebben meegeholpen om van onze ARC Nieuwjaarsdag een succes te maken: Alle mensen in de keuken, achter de bar, achter de laptop, achter de uitnodigingen, achter de piano, de man achter de oliebollen en de mensen die hebben geholpen bij de voorbereiding en bij het opruimen, bij het vergroten van de tent en in het bijzonder de mannen die de tent weer rondom dichtmaakten en de heater aan de praat hebben geholpen: Klasse, dames en heren, Bedankt !

Als de ARC Nieuwjaarsdag een voorbeeld is van wat we in 2010 kunnen beleven dan wordt het nieuwe jaar inderdaad het jaar waarin het gaat lukken om Jeugd, Senioren, Wanderers, Lowlanders en begeleiders, ouders, kinderen en partners zich samen thuis te laten voelen bij de Club.

Het was een geweldige dag, iedereen bedankt voor zijn inzet en aanwezigheid en nogmaals:

Allemaal een geweldig, sportief en gezond 2010 gewenst !

Martien du Prie.