Aangeleverd door Michiel Snijders (ook te lezen op de websites van The Bassets):

Bassets snel klaar in Utrecht
Geplaatst op: 13-09-2009

Na de bliksemstart van vorige week nog vers in het geheugen . Stond deze week de volgende opponent in de vorm van de Utrechtse studenten klaar, maar of ze echt klaar waren voor The Bassets 15 was te bezien. Deze gretige jonge ploeg is niet 1, 2, 3, te stoppen.
The Bassets wilden vanaf de opening het spel dicteren en alles naar hun hand zetten. Het van beton gegoten pack, met een opvallende verschijning in de 2e rij, de jongeling Arjan Klein Hofmeijer, die als een komeet zijn prille rugby carrière omhoog ziet schieten en zeker niet misstaat bij de voorwaartse. Het pack zorgde voor veel balbezit in het begin van de wedstrijd, waar de aalgladde 3-kwarters fijn gebruik van maakte en er listig op los scoorde. USRS kwam in de gehele 1e helft niet voor. Zo was de ruststand al opgelopen naar 0-43, zodat er geen vuiltje aan de lucht was.
Coach snijders kon uitgeraasde spelers vervangen en de reservebank het veld in sturen. Strijdlust bleef, maar de aanvallen bereikte niet meer het resultaat als in het 1e bedrijf. “Slechts” 4 maal werd de try lijn nog gevonden en met weer een hoop ervaring en een einduitslag van 0-60 op zak was de Sassenheimse ploeg weer een stuk wijzer geworden voor het treffen zondag as., thuis tegen Alkmaar KO 14.30 uur

Advertentie