Jeugd rugby clinic in Krispijn

Friday 28 August, 2009 8:46 am | senioren

Op 19-08-09 in de middag heeft Emma Rugby, in de personen van Jordy van Dijk en Damian Ashdown, voor jonge liefhebbers weer een rugby clinic gegeven. Dit is in samenwerking met www.dordtsport.nl tot stand gekomen. Deze editie vond plaats in de Dordtse wijk Krispijn. Het was een prachtige zomerse dag en het animo was dan ook groot. Naast Rugby was er voor de jonge bezoekers ook de mogelijkheid om te basketballen en om de zwartekracht te tarten op een groot luchtkasteel.

Damo en Jordi hadden een aantal basis oefeningen samengesteld waarin de meeste facetten van onze mooie sport aan bod kwamen. Ter afsluiting was er natuurlijk een heerlijk potje touch. Er werd flink gewerkt en gezweet en de limonade vloeide rijkelijk. Damo en Jordi hebben met hun vakkundige ogen zeker wel een aantal talentjes gezien. We menen met een wisselende interesse zeker wel 30 jongelingen te hebben gezien. Nu maar hopen dat ze het rugby virus te pakken hebben en bij ons op de Reeweg eens komen meespelen.

Speciale dank aan Jordi en Damian die hun vrije middag hebben gegeven om dit te realiseren. Hieronder een sfeerimpressie.

IMAGE_059

IMAGE_065

IMAGE_054

Advertentie