Zoals een teamgenoot bij AAC het verwoordt:

Er zijn veel dingen die rugby voor mij speciaal maken. Je lichaam gebruiken om iets op te bouwen, en om het hard te laten werken. Met je teamgenoten de strijd aangaan, zelfs al is het veel te koud of heb je eigenlijk een feestje ergens anders. De derde helft natuurlijk. En het feit dat je, waar je ter wereld ook belandt, altijd welkom bent op een club. 
Je oude teamgenoten vergeet je niet zomaar. Mijn AAC-teamgenootje van vroeger, Karen Honeygold, woont tegenwoordig in Portsmouth en speelt daar rugby. Maar op die site staat ook AAC als haar club. Zo werkt dat. Vorig jaar speelden we samen nog een reuniewedstrijd. En nu heeft Karen kanker en gaat ze met haar Valkyrie teamgenootjes de strijd aan. Op het veld, maar ook samen tegen kanker. Ik kan niet meelopen, maar wel een beetje steun bieden. En als ik haar weer zie, samen met haar de derde helft vieren.

Hopelijk zijn er meer rugbyers die een mederugbyer willen steunen in deze strijd. Klik op onderstaande link en doneer een beetje. Als we ook uit Nederland wat bijdragen, dan haalt Karen hopelijk snel haar doel van 500 pond! En hopelijk wint ze ook die andere strijd.

Karen Honeygold is fundraising for Cancer Research UK.

Advertentie