De geruchten gonsden al langer door de rugbywereld, “Die van MiddenOost gaan weer een kunstje flikken…..“. En gelijk hadden ze, 13 mei wordt een heel bijzondere dag in de annalen van onze jonge Academy.

Wij willen u van harte uitnodigen om aanwezig te zijn om 13:30 uur op de thuisbasis van de Rugby Academy: Het Comenius College, Bisonlaan 1 te Hilversum om dit heugenswaardige evenement samen met ons te beleven.

We hebben een geweldig programma samengesteld met onder andere de presentatie van twee nieuwe ambassadeurs van de Academy. Daarnaast is er een officieel foto- en persmoment voor de nationale en lokale pers. Bovendien krijgt u een speciale Academy training te zien die wordt gegeven door een wel héél bijzondere gasttrainer.

Dit is het officiële programma:

13:30u verzamelen/inloop

14:00u welkom

14:10u welkom door CVO ‘t Gooi

14:20u inleiding Ambassadeur 1 door presentatie

14:25u acceptatie Ambassadeur 1 en inleiding Ambassadeur 2

14:35u acceptatie Ambassadeur 2 + inleiden cadeau Academy

14:45u uitreiking sponsor cadeau

15:00u Foto moment hele Academy/jaargangen/etc

15:15u gasttraining Ambassadeur 1

16:00u einde training & douchen

Om de verwachte grote toeloop in goede banen te kunnen leiden verzoeken wij u om even te laten weten of en met hoeveel mensen u komt via de e-mail.

via Spetterend Evenement 13 mei 2013.

Advertentie