Zaterdag 20 april zijn de halve finales en de finales gespeeld van de competities van de Junioren en Cubs. In een stralende zon en onder aanmoediging van honderden supporters hebben 23 teams gestreden om diverse kampioenschappen. BSN/Bassets pakte dit jaar de dubbel, door zowel het Landskampioenschap Cubs als Junioren te winnen. De Cubs wonnen in een zinderende finale van de Gooidogs en de Junioren wisten Noordcombinatie af te troeven in de finale. De Cubs van Utrechtste RC hebben ten koste van Waterland/Alkmaar/West-Friesland het kampioenschap in de Cup B gewonnen en in de Brabantes Platefinale van de Cubs trok RC RCC Bekaro aan het langste eind en werd Bredase RC tweede. De Junioren Cup B ging dit jaar naar Oysters, die in een spannende finalestrijd nipt de Junioren van Rotterdamse RC achter zich wist te laten. De Junioren Plate werd uitgereikt aan het team van RC Hilversum, die ongeslagen de  mini-competitie van Hookers/Delft (tweede) en RC Groningen (derde) wonnen.

Op zondag 21 april worden de finales van de Colts gespeeld bij de Utrechtse RC. RC The Dukes en Castricumse RC/Combinatie NW zullen strijden om de Plate Colts (kick-off om 13:00 uur). Het Landskampioenschap Colts zal worden beslist in een mini-toernooi tussen RC Hilversum, Haagsche RC en Amstelveense RC. De eerste wedstrijden van deze finale strijd starten om 12:00 uur.

Advertentie