Voormalig All Blacks flanker Assistent Coach Dames Sevens

In de voorbereiding van het Elite Team op het IRB Women’s World Series toernooi in Houston, komt Scott Waldrom de staff versterken als Assistent Coach. Scott Waldrom is een 32-jarige voormalige All Blacks flanker, daarnaast heeft hij Super Rugby gespeeld voor de Chiefs, Hurricanes en Crusaders. Scott is dinsdag 8 januari gearriveerd en blijft bij het team tot 4 februari.

Scott: ‘I am excited to be part of such a quickly developing team that is heading in the right direction for Rio 2016.’

Gareth Gilbert, Bondscoach Dames Sevens verheugd zich op de samenwerking met Waldrom: “It is great to have someone of Scotts calibre over here and he will definitely bring a lot of knowledge about the finer details of the game. I am looking forward to working with him and taking the team to the next level”.

U kunt Scott zijn weken met het Nederlands Dames Sevens Team volgen via zijn Twitter: @TheRealWaldrom

via rugby.nl

Advertentie