Ingezonden door Mieke Doll:

We mogen weer!


Het kerstreces ligt alweer een tijdje achter ons, dus rugby time. Zaterdag 12 januari is de jongste jeugd nog vrij, echter we hebben een kraker in de Lotto Ereklasse op het programma staan. Eerder strooide het weer roet in het eten, maar dat laten we ons niet nogmaals gebeuren, toch..!  De Castricumse Rugby Club ontvangt Rugby Club Hilversum. Inzet de derde plaats met recht op een extra punt in het vervolg van de vernieuwde competitie. De Haagsche gaat op bezoek bij ’t Gooi en zal daar ook proberen een gooi naar een hogere ranking te realiseren. De klapper van de week wordt de confrontatie tussen de Hookers en Utrecht. De winnaar neemt plaats in de top zes, bij gelijkspel tussen deze kemphanen, maakt Diok nog aanspraak op de top van de competitie, maar dan moet er thuis wel afgerekend worden (met bonus) met de Pink Panthers. De Dukes gaan op bezoek bij Amstelveen en zullen de druk op ’t Gooi hoog willen houden, inzet het “winterkampioenschap”. Waterland en Eemland zullen elkaar bestrijden om de oh zo vervelende laatste plaats van de hand te doen. Ja mensen, alle wedstrijden hebben hun eigen verhaal, dus kom je favoriet aanmoedigen op de Nederlandse rugbyvelden.


Zondag 13 Januari staan er drie thuiswedstrijden op het program voor de Castricummers. Het Driede speelt om 12.30 uur tegen de Scrumboks en de Ladies nemen het op hetzelfde tijdstip op tegen de Delft. Daarna is alle aandacht voor de Shadows die weer naar boven willen kijken ten koste van de Pickwick Players. Zij vangen de wedstrijd aan om 14.30 uur. De colts combinatie Cas/Alkmaar/Haarlem/Waterland gaan hun verste uit-wedstrijd spelen tegen het combinatie team van Roosendaal/Oemoemenoe in de Colts plate. Plaats delict Middelburg  met een KO tijd van 13.00 uur. Zondag, gezellig rugbyen binnen en lang de lijn.

Advertentie