Genomineerden Rugbyer van het Jaar bekend

Op zondag 13 mei zal de Rugbyer van het Jaar 2012 bekend worden gemaakt. De bekendmaking van de winnaar, gevolgd door de uitreiking van de Leo van Herwijnen Trofee, zal plaatsvinden om 14.00 uur op het Nationaal Rugby Centrum Amsterdam.

Het Bestuur, Management van de Nationale Selecties en de Commissie Onderscheidingen van de NRB hebben op grond van de, voor de Rugbysport, hoog gewaardeerde principes en criteria welke voor iedereen binnen en buiten de Rugbygemeenschap zichtbaar moet zijn:

Karakter – Respect – Passie – Samenwerking – Trots – Gedrevenheid

De volgende spelers genomineerd:
– Tjebbe Jehee van LRC Diok
– Maurice Stahlecker van RC Hilversum
– Richard van den Broek van RC The Dukes

De bekendmaking van de winnaar wordt gedaan door de heer Leo van Herwijnen zelf. De Rugbyer van het Jaar vervult niet alleen een voorbeeldfunctie binnen eigen generatie sporters en supporters, maar is zeker ook bezielend gericht naar de jeugd die is en gaat komen.

Het Bestuur en Bondspersoneel van de Nederlandse Rugby Bond feliciteert de genomineerden.

via rugby.nl

Alvast gefeliciteerd met de nominatie!

Advertentie