Ingestuurd door Ken Schevernels

 

Voor rugbyclub Murphy’s Lommel stond er 15 april een match tegen Leuven 2 op het programma. Enkel winst kon Lommel op de derde plaats houden, dus de opdracht was duidelijk. omdat de tweede ploeg van Leuven de rode lantaarn in deze competitie draagt, wachtten we met vertrouwen op het eerste fluitsignaal.

Leuven kreeg de kick-off en mocht met de wind mee spelen. Dit belette Lommel niet om al vanaf de eerste minuten het spel naar de Leuvense helft te verleggen. Na enkele minuten kon de eerste bal al over de try-lijn gedrukt worden, en dat was het startschot voor een puntenkermis.

Zowel voor als na half-time werd er vrij vlot gescoord. Van de 10 try’s die uiteindelijk gemaakt konden worden, werden er 6 geconverteerd, waardoor de droge 62-0 eindstand een feit was.

Lommel blijft zo op de derde plaats staan en dient de komende weken te winnen tegen Heusden en Mechelen om hier te blijven staan. Zondag 22 april staat de derby tegen RC9 uit Heusden op het programma. Supporters: op post in Heusden voor deze uitwedstrijd.

 

Meer info: http://www.rcmurphys.be

Galerij

hbvl.be