Ingezonden door Rob Koelewijn:

Engelse rugbyteams op bezoek bij The Bassets

Tijdens het afgelopen Paasweekend kwamen er bij Rugbyclub The Bassets in Sassenheim vijf Engelse rugbyteams op bezoek. Het lange Paasweekend wordt door vele Engelse gebruikt voor een uitstapje naar het vastenland. Om wat cultuur op te snuiven en het beoefenen van hun geliefde bezigheden zoals rugby en het drinken van een biertje. Vanaf donderdag waren The Bassets gastheer van de diverse clubs uit Engeland. De wedstrijden werden op het scherpst van de snede gespeeld, want de eer van het winnen van een vriendschappelijke wedstrijd staat uiteraard hoog in het vaandel en dat geld zeker ook voor de traditionele derde helft, die bol staan van de bekende rugby tradities zoals de bier- en haringrace. Alle teams vermaakte zich opperbest in Sassenheim en de goede internationale contacten die The Bassets al hadden zijn mede door dit weekend nog strakker aangehaald.

Foto_1Foto_2

Advertentie