Geüpload door op 3 apr 2012

Korte film over het tweede team van DRC The Pickwick Players dat kampioen werd in het seizoen 2011-2012. Cast: Mark Campbell, Saskia Campbell-van Diermen, Maaike Campbell, Lars Campbell, Tom Campbell, Bas Koetsier, Jan Hamers, Dries Nijzink, Niels Theys, Bjorn Theys, Daan Hamans, Kevin Lutgendorff, Brian Lutgendorff, Thom Nak, Marijn Schuitemaker, Joris Schuitemaker, Tjeerd Scheringa, Nico Nijenhuis, Wikke Westra, Rupert Ta’avao, Ryan Schepers, Pim Hazelhoff, Carmen Hazelhoff-Van Wijk, Bert Hazelhoff, Roderick van Wijk, Fleur Hazelhoff, Storm Hazelhoff, Ruud Engelhart
Thorold De Weerd, Maickel Somsen, Pieter Kuijt, Lesley Zijlstra, Henk-Jan Wolff, Felix de Wijk, Rick Hartman, Coen van der Wals, Rik de Schepper, James Ridley, Tristian Welmers, Mike Kainama, Jimmy Russel, Nico Wientjes, David Gibson, Harry Gibson, Femke van den Sigtenhorst, Niels Becking, Marieke Hottenhuis, Ruben Valstar, Jarke Kooistra, Niek de Goede, Rogier van der Linde, Piet Zeeman, Henk Gerhartl, Curtis Walker, Erwin Veenstra, Calin Erueti. Muziek: Sideditch. Crew: Wouter Springer (one-man-videoproduction).

via youtube.com