Aanstaande zaterdag, 19 november 2011, speelt de selectie van Nederland Onder 18 tegen het Onder 18 Districtsteam van Heidelberg op het complex van RC The Dukes in Den Bosch. De wedstrijd start om 16.00 uur.

De selectie van Nederland Onder 18 is nog vrij groot en in januari zal de eerste belangrijke selectieronde plaatsvinden. Hier zal de selectie teruggebracht worden tot 30. Een mooie kans voor coach, Martin Slagt, om de spelers in een zware wedstrijd aan het werk te zien.

Heidelberg is één van de twee sterkste rugby regio’s in Duitsland en in het Districtsteam spelen ook Duitse Jeugdinternationals. De Nederlandse selectie bestaat uit spelers die vorig seizoen al onderdeel waren van Nederland Onder 18 aangevuld met spelers uit de Cross Border selectie.

Teambriefing is om 14.00 uur. De wedstrijd zal onder leiding van de Zuid-Afrikaanse, Gert Visser, starten om 16.00 uur.

Advertenties