Het Nederlands heren sevens team speelt aankomend weekend (25 en 26 juni 2011) in Moskou op het tweede toernooi voor de Men’s 7’s grand prix series 2011. Na een knappe achtste plaats in het toernooi in Lyon hoopt Nederland de sterke lijn voort te kunnen zetten.

Tijdens de Men’s 7’s grand prix series 2011 spelen de beste 12 landen van Europa om het Europees Kampioenschap sevens. Nederland dat zich door de goede resultaten van vorig seizoen als twaalfde mocht aansluiten, heeft handhaving in deze competitie als doelstelling. Om dit te bereiken moet er over vier toernooien gezien een plaats worden behaald bij de beste tien Sevens landen van Europa.

Nederland reist af naar Moskou zonder de geblesseerde Richard van den Broek. De speler van RC the Pink Panthers raakte in Lyon geblesseerd aan zijn knie. De gehele selectie vindt u hier.

Nederland komt in Moskou uit in poule A. Er wordt hier gespeeld tegen Engeland, Portugal, Rusland, Italië en Moldavië. Nederland start het toernooi op zaterdag tegen Portugal. Het gehele speelschema vindt u hier.

Voor het laatste nieuws uit Moskou kunt u kijken op de facebookpagina van de Nederlandse Heren Sevens selectie.

Advertentie