Dames Sevens Development team wint Heilbronn 7’s

De dames van het Nederlands development 7’s team speelde afgelopen weekend mee op de tweedaagse Heilbronn 7’s toernooi in Duitsland.

Nederland domineerde en liet met, een combinatie van goed rugby en vechtlust, zien hoe sevens rugby gespeeld hoort te worden. Nederland kreeg op zaterdag geen punt tegen en ook op zondag werd er tot aan de finale niet tegen Nederland gescoord. De finale tegen Heidelberger RK uit Heidelberg was een zwaardere wedstrijd. Door tries van Tessa Veldhuis (2x), Tiara Putman en Anne Hielckert wist Nederland echter ook deze wedstrijd naar zich toe te trekken. De finale eindigde in 24 – 22 in het voordeel voor de Nederlandse dames.

Beelden van de finale tussen Nederland Development en Heidelberger RK vindt u hier.

Naast deze mooie prestatie kwam de speelster van het toernooi ook uit Nederland! Nicole Kwee had de eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen.

Advertentie