Het Gooi - Hilversum (archieffoto)

Foto: PRO SHOTS / JAN KANNING / JANE |

Het Gooi – Hilversum (archieffoto)

NAARDEN De rugbyers van Hilversum hebben zich geplaatst voor de rugby-finale om het landskampioenschap. Tegen ’t Gooi werd ook de tweede halve-finale wedstrijd gewonnen.

Voor zo’n 500 toeschouwers won Hilversum met 29-26. De eerste wedstrijd werd al met 31-28 gewonnen. Opmerkelijk bij Hilversum was het meespelen van Sep Visser. Visser, de jongere broer van Tim Visser, staat onder contract van de Newcastle Falcons. “Ik ben voor deze wedstrijd ingevlogen. Ik was speelgerechtigd omdat ik twee maanden geleden in de reguliere competitie ook een keer heb meegedaan”. Visser was wel de meest opvallende speler. Hij scoorde een try maar liet ook vijf punten liggen door zodanig te duiken bij een andere try dat hij de bal losliet bij het drukken ervan achter de lijn.

De tegenstander van Hilversum in de finale is over twee weken het Bossche Dukes.

 

Advertentie