Rugbyclub Wageningen houdt vriendenrugbytoernooi

dinsdag 1 juni 2010 13:01

WAGENINGEN – Sportpark de Zoom in Wageningen staat zaterdag 5 juni de hele dag in het teken van het vriendenrugbytoernooi. Dit toernooi is de ideale manier om kennis te maken met rugby.

Op zaterdag de 5e    wordt eerst een warming-up georganiseerd om iedereen met het spelletje rugby kennis te maken en de regels uit te leggen. Vervolgens wordt het toernooi gespeeld waarbij de heren en dames, jong en oud gewoon gemengd spelen. Een team bestaat namelijk uit 7 spelers en dit kunnen zowel mannen als vrouwen zijn, zowel volwassen als kinderen en zowel rugbiërs als niet rugbiërs. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld.      Het toernooi eindigt met een barbecue en gezamenlijke derde helft in clubhuis De Stal. Hierbij worden rugbyliederen gezongen en worden de wedstrijden nagepraat onder het genot van een biertje of glaasje prik.

Iedereen is vanaf 11.00 uur van harte welkom op sportpark de Zoom om te zien wat rugby is. En als je stevige sportkleding meeneemt kunt je gewoon meedoen.      

* Voor vragen en/of inschrijving kunt u terecht op de website www.rcwvageningen.nl/vriendentoernooi