Nederlandse Dames verdiende 3e plaats op EK 2010

Onze Nederlandse Dames hebben na verlies tegen de potentiële winnaar Spanje, het European Trophy Women 2010 met drie zegens op rij, met een verdiende 3e plek afgesloten. In de finale om de 3e/4e plaats won Nederland overtuigend tegen Zweden met 47-19.

poster EK DAMES 2010

Na de eerste wedstrijd verloren te hebben tegen Spanje met 12-26 herpakten onze Dames zich op het EK in Frankrijk. Na een eerdere monsterzege op België (74-00) was Nederland ook voor Frankrijk A een maatje te groot (14-05). Vandaag won Nederland van Zweden om de 3e/4e plaats met 47-19 en sloot dit toernooi met 3 zeer grote zegens af.

Op dit moment wordt er in Frankrijk nog gestreden om:  

Spanje – Italie (finale)
Frankrijk – Rusland (5/6 plaats)

 

Op de website www.fira-aer-rugby.com kunt u de Nederlandse dames volgen op het EK.