Politierugby:
Oranje 7′s dames te gast bij APGS Rugby!

Donderdag 23 oktober was de volledige oranjeselectie, inclusief staf te gast bij APGS Rugby op het Politie Trainingscomplex Overamstel (PTO) te Amsterdam. De rugbyers van de Amsterdamse Eenheid hadden, op verzoek van de selectie, een dagdeel georganiseerd waarin teambuilding centraal stond.
Tussen de politierugbyers en de 7′s dames bestaat al langere tijd een verband: Zo zijn internationals Pien Selbeck en Anne Hielckert oud-collega’s van de Amsterdamse Eenheid. Daarnaast heeft Pien de politieselectie, samen met andere gerenommeerde namen uit de rugbywereld, getraind en klaargestoomd voor de World Police & Fire Games in Belfast. Tijdens het toernooi zelf verzorgde ze samen met onze eigen Ginny Hamilton de coaching van de selectie, hetgeen leidde tot een historische bronzen plak!

Zie verder: http://politierugby.nl/

Advertentie